Becaus exclusieve tuinen & zwembaden

Verlengde van de woonkamer

zwemvijver in stadstuin

Deze familie kwam via vrienden bij ons terecht. Tijdens een eerste bezoek ter plaatse werd de complexiteit van dit project onmiddellijk duidelijk: een verwaarloosde, verouderde en moeilijk toegankelijke tuin met veel inkijk en muren rondom. Wij hebben met veel liefde onze schouders onder dit project gezet.

STADSTUIN MET NATUURLIJKE ZWEMVIJVER

Rondom werd voldoende groen voorzien om de inkijk te beperken en het beklemmende gevoel van de stadsmuren weg te nemen. Op de binnenkoer werd een zonneterras aangelegd, waarop een verwarmde zwemvijver met natuurlijke waterbehandeling aansluit. Het lengteaspect van de tuin werd benadrukt om zo extra open ruimte te creëren. Deze stadstuin in hartje Gent, met liefde ontworpen en uitgevoerd, staat garant voor grenzeloze ontspanning thuis.

Becaus exclusieve tuinen & zwembaden

Vantegemstraat 33

B-9230 Wetteren

Tel. +32 (0)9 363 09 63

info@becaus.be

www.becaus.be

 

Meer weten over dit project?

Wij brengen u in contact met deze vakmensen.

Neem contact op