The Best Dutch Interior Design 03
Bestel nu.

B brand – Design studio

Residence DL – DJ Bornem

exclusief interieur

Een relatief beperkte interieuropdracht met een verfrissend eindresultaat. In een nieuwbouwwoning van 5 jaar wenste de opdrachtgever de leefruimte finaal af te werken met de juiste elementen. Enerzijds vond de opdrachtgever de bestaande ruimtes iets te open. Er was geen enkele visuele scheiding tussen keuken, eetruimte en zithoek. Anderzijds ontbrak er heel wat opbergruimte. Het ontwerp bestond er dan ook in om enkele elementen toe te voegen. Tussen de keuken en eetruimte werden open bibliotheekzuilen geplaatst die zorgden voor de afbakening tussen beide zones. De bibliotheekzuilen vormen samen met de bestaande haard één geheel. Om ook tussen de zithoek en de eettafel te zorgen voor een zachte scheiding werd hier een lage kast voorzien waarin heel wat materiaal opgeborgen kan worden. Hierin werd ook stroom voorzien zodat laptops, iPads… kunnen opladen. Tot slot werd er ook kastenwand voorzien waarin een bargedeelte en tv werden geïntegreerd. Door te werken met schuifdeuren werd ook het probleem van inkijk door de buren opgelost. Tot slot werd het gelijkvloers ook volledig voorzien van nieuwe verlichting, inclusief pendelarmaturen boven de eettafel.

 

Interieurarchitect:  Wim Heyninck

Fotograaf: Guy Pauwels Maatwerk

B brand – Design studio

Luikstraat 7

B-2000 Antwerpen

info@bbrand.be

www.bbrand.be

Meer weten over dit project?

Wij brengen u in contact met deze vakmensen.

Neem contact op