Ethnic Chic

Lake Como House Italy

Romantisch zitje in klassieke inrichting

De renovatie van deze uitzonderlijke villa, direct gelegen aan het Comomeer in Italië, heeft zeven jaar geduurd. Het zomerhuis moest veranderen in een licht en luchtig interieur, dat sterk in verbinding staat met de prachtige omgeving en Italiaanse heritage. De restauratie van de marmeren vloer met typisch Venetiaanse mosaic en de fresco muurschildering aan de wanden en plafond maken deel uit van de reconstructie.

 

Om het maximale eruit te halen hebben we gekozen voor luchtige materialen en klassiek Italiaanse kleuren paletten. De elegante combinatie tussen het uniek gemaakte houtwerk van Ceccotti, roestvrij staal verlichting van Brand van Egmond en geweldige zijde stoffen geven deze Italiaanse villa cachet.

 

Fotografie door Kasia Gatkowska

Vakmensen

Verlichting
Meer weten over dit project?

Wij brengen u in contact met deze vakmensen.

Neem contact op