Architectenbureau Glenn Reynaert

Beach House

Luxe villabouw

Het huis aan zee moest een oase van rust en ontspanning zijn, waar familie en vrienden zich onmiddellijk thuis zouden voelen, in zen-modus, waar ze zich samen of apart kunnen ontspannen en genieten van de mooie dingen des levens. Het kantoor van Glenn Reynaert ontwierp iedere ruimte en elk detail, zette de diverse kleuren en sferen uit en bracht bovenal een harmonieuze samenhang in het geheel. De buitenkant werd geïnspireerd door oude landhuizen in Deauville vormgeving, maar dan met bovenaards comfort van een zeer druk bezette familie. De bouwheer had aan architect Glenn Reynaert dan ook opgedragen om er een rustgevende en gebruiksvriendelijke thuis van te maken.

 

Fotografie: Glenn Reynaert, Hendrik Bliegs

Meer weten over dit project?

Wij brengen u in contact met deze vakmensen.

Neem contact op