The Best Dutch Interior Design 02
Limited Edition. Pre-order nu!

MAX8 architecten

LABO

strak moderne villa

Modernistische splitlevelwoning.

De woning is zo ontworpen dat de bewoners volop kunnen genieten van het zicht op het landschap en de eigen woning zonder in te boeten aan privacy of privacyhinder te veroorzaken aan aanpalende buren.De voorgevel is heel gesloten gehouden omdat het perceel langs een drukke gewestweg gelegen is. In het ontwerp is ook een geïntegreerde tuinmuur voorzien om meer privacy en minder geluidsoverlast te hebben van deze weg. Inkom, bergruimte, keuken en eetruimte zijn op het niveau van de tuin gesitueerd bij het terras. De zitruimte een half niveau hoger met uitzicht over de eigen tuin. De slaapvertrekken en TV-hoek zijn nog een half niveau hoger voorzien en kijken doorheen vides en grote raampartijen uit op de tuin en de eigen woning. ruimtelijkheid

Zichtbetonwanden, zwarte steenstrips, de zwarte gietvloer en kunstige objecten geven een warm accent aan deze extreme zwart-wit woning.

 

Speciale kenmerken

 

Er is bewust geopteerd voor een sober kleurenpalet om zoveel mogelijk te integreren in de onmiddellijke omgeving, die zeer heterogeen is.

De gevels van de strakke woning zijn voorzien in witte gevelbepleistering met een gevelaccent in de voor-, achter- en rechterzijgevel in zwarte vlakke gevelbeplating.

De tuinmuur wordt aan de tuinzijde uitgevoerd in een ruwe gelijmde zwarte gevelsteen, in contrast met de vlakke witte gevelbepleistering. De tuinmuur wordt visueel doorgetrokken in het interieur (sokkel zitruimte).

Het schrijnwerk is voorzien in zwart gemoffeld aluminium.

MAX8 architecten

Processieweg 43

B-3980 Tessenderlo

Tel. :+32 (0)13 66 25 53

tom.verheyen@max8.be

www.max8.be

Meer weten over dit project?

Wij brengen u in contact met deze vakmensen.

Neem contact op