CO.STUDIO

Project BLG

witte eettafel met open haard

De opdracht van dit project bestond erin om een ​​huis voor een gezin te ontwerpen met 4 slaapkamers. Met slechts een tijdspanne van 14 maanden tussen de eerste schetsen en de dag dat de eigenaars het huis hebben betrokken, werd dit huis in een recordtijd ontworpen en gebouwd. Eén van de wensen van de klant bestond erin een open ruimte met uitzicht op de tuin te bouwen, doch de volledige privacy met het naastgelegen bouwperceel te garanderen. Door het gebruik van een prefabconstructie van 10 meter breed, is de gelijkvloers volledig open en vrij van kolommen, waardoor het invallende daglicht wordt gemaximaliseerd. De wenteltrap,  signatuur ontwerpelement van Co.Studio, bepaalt de overgang tussen de verdiepingen. Alle slaapkamers zijn uitgerust met een ensuite sanitaire cel die is opgetrokken uit  gietvloeren en -wanden.

CO.STUDIO

Kronenburgstraat 28

B-2018 Antwerpen

Tel. +32 (0) 3 2894349

co@costudio.be

www.costudio.be

Meer weten over dit project?

Wij brengen u in contact met deze vakmensen.

Neem contact op