The Best Belgian Interior Design 01
Pre-order nu!

Studio Govaerts

Renovatie 90’s woning Sleidinge

modern interieur

Deze 90’s woning kreeg een grondige update. Overbodige franjes werden verwijderd om visuele rust te scheppen.

 

Door de opstelling van de keuken te wijzigen is er nu meer contact met de tuin én de leefruimte.

 

De scheidingsmuur tussen eetruimte en bureau werd uitgebroken waardoor het bureau meer geïntegreerd is in de leefruimte. De bureautafel is verplaatsbaar en kan tot bij de eettafel geplaatst worden, handig voor de feestdagen.

 

De witte blokjes kunnen door een railsysteem geopend of verplaatst worden zodat de bewoner kiest wat er zichtbaar of verborgen wordt.

 

Het eikenhout brengt warmte in de woning en contrasteert mooi met de strakke gietvloer.

Studio Govaerts

Asschoutstraatje 7

B-9940 Evergem

Tel. +32 (0)0494 27 75 49

info@studiogovaerts.be

www.studiogovaerts.be

 

Meer weten over dit project?

Wij brengen u in contact met deze vakmensen.

Neem contact op