RESIDENTIAL RENOVATION PROJECT
8300, Knokke

Transforming an existing apartment into an oasis of peace on 32m2, that was the challenge. Nothing is what it seems in this renovation. By combining functions, we have mainly managed to create space.

Space that invites you to meet, but which can be transformed in no time into an intimate cocoon, away from it all. Multifunctional!

Photography: Zoom zone

Read more
Want to know more?

Ask Steven van Compernol your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Steven van Compernol your question

Ask your question

More inspiration

Chalet Suisse
Kabaz

Chalet Suisse

Apartment de Blanke Top
Guy de Vos

Apartment de Blanke Top

Monumental villa with luxurious cast floors and wall panels
Daacha Designvloeren

Monumental villa with luxurious cast floors and wall panels

Next project by Steven van Compernol
Project Eernegem
Steven van Compernol

Project Eernegem

Visit website