The customer’s demand for integrating a home cinema and refreshing the paintwork could only lead to a successful project if the various residential functions were brought into the right proportion and in the right place.

The kitchen had already been successfully tackled by our desk a few years before and it just needed some freshening up. The result is a better functioning home where the stylish and colorful whole gives a warm and contemporary touch to the more classic interior.

Read more
Want to know more?

Ask Helga interior and architecture your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Helga interior and architecture your question

Ask your question

More inspiration

Classic bedroom with spacious adjoining bathroom
Maison Sucre Luxury Interiors

Classic bedroom with spacious adjoining bathroom

Hybrid swimming pond Hombeek
‘t Groene Plan

Hybrid swimming pond Hombeek

Hybrid swimming pond Breendonk
‘t Groene Plan

Hybrid swimming pond Breendonk

Next project by Helga interior and architecture
Renovating villa
Helga interior and architecture

Renovating villa

Visit website