This assignment involved the merging and renovation of two duplex apartments into one home / country residence. The two existing external stairs were demolished and replaced by one internal staircase. Thanks to this intervention, one large outdoor space could be created, resulting in a huge broadening of the view. The steel canopies and the wooden sun terraces provide the visual fusion of the two original living entities.

In collaboration with Minimum Arquitectura.

Photos © Verne

Read more
Want to know more?

Ask JUMA architects your question

Ask your question
Want to know more?

Ask JUMA architects your question

Ask your question

More inspiration

Tight Villa Lichtenvoorde
Kees Marcelis

Tight Villa Lichtenvoorde

New build villa in Bathmen
Van der Linde Architecten

New build villa in Bathmen

Canopy at the house The Hague
Buitenpracht Houtbouw

Canopy at the house The Hague

Next project by JUMA architects
Sint-Martens-Latem project
JUMA architects

Sint-Martens-Latem project

Visit website