Wildenberg interior architecture

Extension with an eye for the future

The wish
The client’s wish was to enlarge the existing 1930s home and transform it into a “life-course home”. A house where everything is available on the ground floor to live without having to use the floor. Comfort, accessibility and hospitality were central to this.

The result
The existing and outdated garage on the side was demolished, making it possible to install an L-shaped extension on the side and rear of the house. This extra 60 m2 created space for a guest room with bathroom, a new kitchen and a spacious storage room. The extension is provided with zinc on the outside: a surprising complementary effect to the existing building.

Read more
Want to know more?

Ask Wildenberg interior architecture your question

Ask your question
Visit the website
Download the HOOG.design app now!

Discover Daily Diamonds, our books and more.

Discover more
Download the HOOG.design app now!

Discover Daily Diamonds, our books and more.

Discover more
Download the HOOG.design app now!

Discover Daily Diamonds, our books and more.

Discover more
Want to know more?

Ask Wildenberg interior architecture your question

Ask your question
Visit the website

More inspiration

Castlefarm
Themenos

Castlefarm

New build villa Overijssel
01 Architecten

New build villa Overijssel

844LH Gas Fireplace
Modus Fireplaces

844LH Gas Fireplace

Next project by Wildenberg interior architecture
Farmhouse deluxe
Wildenberg interior architecture

Farmhouse deluxe

Visit website