A paradise in the south, that’s how we can call this garden lounge in Brabant. This space has been transformed into a bar / relaxation area which is separate from the house. In this way there is the possibility to withdraw together and enjoy the garden / wellness. This space is also very suitable for a pleasant evening with friends or even a large party.

The different use of materials makes the design surprising but also peaceful. An eye-catcher in the whole is the fireplace designed by us. The fireplace is made of blue steel and gives a lot of heat in winter, the shelves are also made of this material.

Photography: Michael van Oosten

Read more
Want to know more?

Ask Medie Interieurarchitectuur your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Medie Interieurarchitectuur your question

Ask your question

More inspiration

Spacious bedroom
‘t Achterhuis

Spacious bedroom

Light sculptures in rural interiors
Brand van Egmond – Light sculptures

Light sculptures in rural interiors

Transformation characteristic building | Bilthoven
Kraal architecten

Transformation characteristic building | Bilthoven

Next project by Medie Interieurarchitectuur
Wellness Project
Medie Interieurarchitectuur

Wellness Project

Visit website