This family with two small children wanted to renovate a newly built villa and have the rooms naturally flow into each other. The floors were relayed so that the rooms could flow into each other in a more beautiful manner. For the kitchen we choose a warm antique terracotta tile. We had to find a way to connect the girls’ playroom on the second floor with the kitchen below. By placing a mezzanine construction with a glass banister, the kitchen and playroom almost become one spacious area. This solution required an astonishing level of spatial insight, something that many interior designers have, but rarely at such a magnificent level as that of Bart de Beule. The new house looks exactly as the client had envisioned, a house from the old days, with verdigris aged over time.

Read more
Want to know more?

Ask Bart de Beule Interior Design your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Bart de Beule Interior Design your question

Ask your question

More inspiration

Ancient grandeur in a historic setting
Avantgarden

Ancient grandeur in a historic setting

Project VGO
Charrell Home Interiors

Project VGO

White country house with reed
Spanjers Architect

White country house with reed

Next project by Bart de Beule Interior Design
A composition of space
Bart de Beule Interior Design

A composition of space

Visit website