Renovation of an existing home where a closed kitchen and dining area have been developed into an open kitchen, where the different living spaces flow into each other. A sleek design was chosen in combination with a cupboard wall in a dark wood structure that provides a warm appearance. The electrical appliances in the wooden cabinet wall are hidden from view by a guillotine wall.

Read more
Want to know more?

Ask Interieurburo Claeys & Verbeke your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Interieurburo Claeys & Verbeke your question

Ask your question

More inspiration

Modern villa Baal
Schellen Architecten

Modern villa Baal

White design villa
EX-IT Architectuur

White design villa

Project Reeuwijk
Jos van Zijl

Project Reeuwijk

Next project by Interieurburo Claeys & Verbeke
Complete interior new-build apartment
Interieurburo Claeys & Verbeke

Complete interior new-build apartment

Visit website