Studio Piet Boon

Landscape villa

The spacious villa is located on a generous plot hidden in a wooded area where peace and space prevail. The family home has kept its sense of friendliness by limiting the design to two floors above ground and a spacious floor below. The house is permeated with custom-made detailing and the interior design displays the characteristic signature of Studio Piet Boon. In the surrounding garden, designed by landscape architect Piet Oudolf, the outdoor pool provides cooling in the hot summer days and the seating area with fireplace and barbeque offers a place where you can enjoy the serenity until late in the evening. The outside room is located deeper in the garden and embraces the informal atmosphere of the estate. The room is divided into a sunken ground floor plus first floor and is equipped with a complete pantry, bathroom and a separate meeting room, with a connecting terrace which offers a view of the many pine trees.

Credit: Richard Powers

Read more
Want to know more?

Ask Studio Piet Boon your question

Ask your question
Visit the website
Download the HOOG.design app now!

Discover Daily Diamonds, our books and more.

Discover more
Download the HOOG.design app now!

Discover Daily Diamonds, our books and more.

Discover more
Download the HOOG.design app now!

Discover Daily Diamonds, our books and more.

Discover more
Want to know more?

Ask Studio Piet Boon your question

Ask your question
Visit the website

More inspiration

Project ’t Vier Emmershof
EX-IT Architectuur

Project ’t Vier Emmershof

Hybrid swimming pond Diest
‘t Groene Plan

Hybrid swimming pond Diest

Hillcrest
Paul Williger

Hillcrest

Next project by Studio Piet Boon
Mediterranean garden villa
Studio Piet Boon

Mediterranean garden villa

Visit website