B-TOO

Loft Valkenswaard

The loft Valkenswaard is located in an old factory hall. The clients’ wish was to create a rough and industrial look. By not changing the original ceiling and by using a number of raw materials, this housing wish could be met. A subtle refinement has been applied in the detailing of the interior. The bathroom has a large window, which has a view of the living room. In combination with the open balustrade, a connection is created whereby the spaces become a whole.

Houtzicht Houtsberg: Lamps

Read more
Want to know more?

Ask B-TOO your question

Ask your question
Want to know more?

Ask B-TOO your question

Ask your question

More inspiration

Mediterranean villa
Helga interior and architecture

Mediterranean villa

Exclusive modern interior
Charrell Home Interiors

Exclusive modern interior

Architect house with modern interior doors
ANYWAY DOORS

Architect house with modern interior doors

Next project by B-TOO
Bedroom with wellness
B-TOO

Bedroom with wellness

Visit website