Location
A high-end apartment in a bustling emerging place in Rotterdam: Rijnhaven District.
 
The institution
This property consists of two floors with a loft. The spaces are connected by a unique staircase. The stairs go up around a glass box with greenery inside. The design is specially made for this property. It is an eye catcher and an element that connects the spaces with each other. Cabinets and corners have been created in the home to place art objects. This gives the house a lot of character and the objects form a story. The kitchen consists of one piece of furniture that extends from kitchen to a dining table. The cupboard of the kitchen has a height of 2 floors because of the void. Here too, this connection can be found again. From the master bedroom you can watch the vide and you have a view of the cupboard. This is possible because one wall is made of smoked glass. The walk-in closet is also equipped with glass doors so that each room keeps its view on the other rooms.
 
Colors and materials
The colors of the walls are slightly in contrast with the brown customization. The doors and the lighting have sleek, straight shapes in contrast to the organic shapes of the furniture. The marble is an element that connects hard and soft. The blue steel and the cast floor form a tight basis.

Read more
Want to know more?

Ask Studio Mariska Jagt your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Studio Mariska Jagt your question

Ask your question

More inspiration

Villa P
Tom Kneepkens

Villa P

Light and dark
Woonwinkel Schijndel

Light and dark

Zuid As
Michiel de Zeeuw

Zuid As

Next project by Studio Mariska Jagt
Salon Residence
Studio Mariska Jagt

Salon Residence

Visit website