Steven van Compernol

Miami in the Polders

RESIDENTIAL NEW BUILD PROJECT
8600, Diksmuide

Transforming a barn in the polders into a fashionable guest house and wellness, that was the customer’s request. Contrast is the keyword here. The use of dark colors and rich materials contrasts with the interior of the house next to the barn, where everything is sober and slightly tinted.

That way you can go on vacation or a night out without moving. The connection between the two buildings, entered in warm wood with brass details, leads you to a world of meeting and relaxing enjoyment. Carpe Diem!

Photography: Hanne Joosen Photography

Read more
Want to know more?

Ask Steven van Compernol your question

Ask your question
Visit the website
Download the HOOG.design app now!

Discover Daily Diamonds, our books and more.

Discover more
Download the HOOG.design app now!

Discover Daily Diamonds, our books and more.

Discover more
Download the HOOG.design app now!

Discover Daily Diamonds, our books and more.

Discover more
Download the HOOG.design app now!

Discover Daily Diamonds, our books and more.

Discover more
Want to know more?

Ask Steven van Compernol your question

Ask your question
Visit the website

More inspiration

Maiori

Maiori

Renovation rural farm
Jelle Vandecasteele Interieurarchitect

Renovation rural farm

Casa MKAC
UAU collectiv

Casa MKAC

Next project by Steven van Compernol
Project Doctor’s practice
Steven van Compernol

Project Doctor’s practice

Visit website