Erik Koijen

Modern forest house

This modern new house on the edge of the forest had to feel warm, offer comfort and be equipped with the latest technology. Behind an oak cupboard wall, wengé colored, the wardrobe, meter cupboard and toilet were incorporated in the hall. The cupboard extends to the first floor and forms the mezzanine of the balustrade here.

Read more
Want to know more?

Ask Erik Koijen your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Erik Koijen your question

Ask your question

More inspiration

Project Zeist
Martin van Essen

Project Zeist

Townhouse Haarlem
Choc Studio

Townhouse Haarlem

Biologically purified pool, swimming in living water
Aqua Art Zwemvijvers en biobaden

Biologically purified pool, swimming in living water

Next project by Erik Koijen
Holiday home Marbella
Erik Koijen

Holiday home Marbella

Visit website