Kabaz

Modern Villa Laren

The clients wanted a modern, sleek house with a “friendly” appearance. The latter was achieved by the thatched roof. In addition, they opted for luxurious materials and the design had to take into account the beautiful view at the rear of the modern villa. Both the kitchen diner dining room and the living room were situated at the rear of the villa. In the basement there is a swimming pool with fitness and sauna, a wine room with bar and even a golf simulator.

The design of the wellness and wine wall was realized by Architectenbureau Byos. The implementation of the infrared sauna has been realized by Total Wellness Company.

Read more
Want to know more?

Ask Kabaz your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Kabaz your question

Ask your question

More inspiration

Residential house Loenen
Grand & Johnson

Residential house Loenen

Luxurious estate surrounded by nature
Martijn Veldman

Luxurious estate surrounded by nature

Extra space in Kapellen
Royal Oak Buildings

Extra space in Kapellen

Next project by Kabaz
Chalet Suisse
Kabaz

Chalet Suisse

Visit website