B-TOO

Nuenen house

For this project, it was decided to move the living room to the kitchen and achieve a breakthrough. The column that has remained in the corner has created a large open connection. The woody surroundings of the house have also been used, as this is reflected in the materialization and form.

Furniture: D! Sit

Interior construction: Borgmans Interieurbouw

Read more
Want to know more?

Ask B-TOO your question

Ask your question
Want to know more?

Ask B-TOO your question

Ask your question

More inspiration

The Rotterdam Suite
123DV

The Rotterdam Suite

Loft De Pijp Amsterdam
i29 interior architects

Loft De Pijp Amsterdam

Rural garden Herselt
Ken Verelst Stijlvolle Tuinen

Rural garden Herselt

Next project by B-TOO
Eindhoven house 02
B-TOO

Eindhoven house 02

Visit website