The clients, a professional couple with two young boys, were keen to stamp their mark on their new home, ensuring that it fulfilled the way they like to live.  Their brief was to update the house generally, focussing in particular on the master suite, to include a completely new bathroom and dressing room areas.  They also put the spotlight on the new library area with a view to creating a private study space, but at the same time ensuring that there was room for the whole family to spend time together in the space.

Halo’s ideas focussed on taking the best elements of the existing interiors and blending them with new schemes to reflect the clients’ lifestyle.

Read more
Want to know more?

Ask Halo Design your question

Ask your question

Contributors

Photography
Want to know more?

Ask Halo Design your question

Ask your question

More inspiration

Triplex Pad Leuven
B brand – Design studio

Triplex Pad Leuven

Natural garden in Soest
Groenregie

Natural garden in Soest

Bourbon-Sleeckx outdoor living concepts

Next project by Halo Design
Wickham House
Halo Design

Wickham House

Visit website