Hemels Wonen

Penthouse in a wooded area

This special penthouse located in the wooded area of Tilburg, exudes luxury. The warm tones combined with the African influences create the cozy place that the residents wanted. Placing the fireplace in the middle of the living space creates a dynamic interior in which you will be surprised. The seating area impresses with its unique compartment cupboard filled with eccentric accessories. By using pure materials that radiate warmth and tranquility, a worldly interior is created.

The design that Hemels Wonen made for this client had to be futureproof and fully equipped. The penthouse is equipped with an excellent audio and home automation system, which contributes to the living enjoyment of the residents. Hemels Wonen took care of the entire process of the renovation and delivered the attractive apartment fully furnished and styled.

Read more
Want to know more?

Ask Hemels Wonen your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Hemels Wonen your question

Ask your question

More inspiration

Renovation project Zoersel with ‘steel look’ doors
ANYWAY DOORS

Renovation project Zoersel with ‘steel look’ doors

Haarlem’s mansion
Choc Studio

Haarlem’s mansion

Traditional presbytery house, timeless charm
Architect Frank Gruwez

Traditional presbytery house, timeless charm

Next project by Hemels Wonen
Elegant design with a natural touch
Hemels Wonen

Elegant design with a natural touch

Visit website