Location
A high-end apartment in a bustling emerging place in Rotterdam: Rijnhaven District.
  
The institution
One large space has been created. By extending the wall into a fireplace, the spaces are separated from each other, but at the same time they are connected to each other. You can see over it, while the sight lines remain guaranteed. The separation ensures that it becomes cozier and the rooms get their own function. The layout is aimed at the large windows with a beautiful view. The property contains 2 large bedrooms, each with its own bathroom. The whole is spacious and offers a great freedom of movement.
  
Colors and materials
The color palette is neutral with the contrast of dark customization and a herringbone floor for the warmth. Rich fabrics combined with marble and smoked glass. The light / dark contrasts are strong so that the whole becomes lively in combination with the light from outside.

Read more
Want to know more?

Ask Studio Mariska Jagt your question

Ask your question
Visit the website
Download the HOOG.design app now!

Discover Daily Diamonds, our books and more.

Discover more
Want to know more?

Ask Studio Mariska Jagt your question

Ask your question
Visit the website

More inspiration

Canal House Amsterdam
Bart van Wijk

Canal House Amsterdam

Steel inner door in Balen
‘t Landhuys exclusief smeedwerk

Steel inner door in Balen

Apartment Brasschaat
Omarchitectuur

Apartment Brasschaat

Next project by Studio Mariska Jagt
Royal penthouse
Studio Mariska Jagt

Royal penthouse

Visit website