Jos van Zijl

Project Mijdrecht

Entering this villa, the ground floor presents itself as a space that you want to discover. Because in the heart of the house we notice a large, smoked oak custom object.

The piece of furniture combines simplicity and beauty with functionality, because Jos van Zijl incorporated cupboard space, a television – which can disappear behind a panel at the touch of a button –, a fireplace, the utility room and the rear wall of the kitchen.

Read more
Want to know more?

Ask Jos van Zijl your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Jos van Zijl your question

Ask your question

More inspiration

Villa Zwaanshoek
Kabaz

Villa Zwaanshoek

Belgian hardstone lauthentique
De Opkamer – old natural stone floors and building antiques

Belgian hardstone lauthentique

Vlaardingen project
Nuance Interior

Vlaardingen project

Next project by Jos van Zijl
Project IJsselstein
Jos van Zijl

Project IJsselstein

Visit website