Devos interior / outdoor

Project ‘The Glassroom’

Christel De Vos: “A beautiful setting like this is of course very grateful to get started. The assignment was to create a friendly, yet professional atmosphere. We have realized this mix of warmth and professionalism, for example by using wood in the dining tables, the large desk table or the parquet wood floor. The Vitra chairs have different shades of gray-green to make things more casual. In the field of lighting, the emphasis is also on conviviality. The modularity – it can be adapted to the activity – is also important here ”.

Read more
Want to know more?

Ask Devos interior / outdoor your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Devos interior / outdoor your question

Ask your question

More inspiration

Country house for four seasons
ENZO architecture & interior

Country house for four seasons

Castle garden Museum More
Meeuwis de Vries Gardens

Castle garden Museum More

Project V i.s.m. Eve-Living

Project V i.s.m. Eve-Living

Next project by Devos interior / outdoor
Residential Schilde
Devos interior / outdoor

Residential Schilde

Visit website