Avantgarden

Relax and enjoy

Time was central to the renovation of this old estate. Time to relax, enjoy, wander around and discover a new piece of garden each time. Large shrubs of false holly protect the pool from prying eyes. Throughout the garden, strips of tall grass playfully contrast with the short-trimmed lawn. Deep in the garden is an orchard with low-pruned fruit trees, a source of kilos of delicious fruit every year.

Read more
Want to know more?

Ask Avantgarden your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Avantgarden your question

Ask your question

More inspiration

Project Varsseveld
Culimaat

Project Varsseveld

Elegant design with a natural touch
Hemels Wonen

Elegant design with a natural touch

Villa G
Tom Kneepkens

Villa G

Next project by Avantgarden
Lounge in the woods
Avantgarden

Lounge in the woods

Visit website