Bart van Wijk

Renovation duplex apartment Noordwijk aan Zee

  • 2 apartments bought one above the other, broken open and “lighthouse” put in to emphasize the height
  • All rooms have a view of the sea, children’s rooms look over the desk area
  • shower street with sea view
  • Everything custom-made
  • Trap rubber
Read more
Want to know more?

Ask Bart van Wijk your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Bart van Wijk your question

Ask your question

More inspiration

Wellness Project
Medie Interieurarchitectuur

Wellness Project

Project Lokeren
Bart François

Project Lokeren

Cardok exclusive car lift project 3
CARDOK Carlift

Cardok exclusive car lift project 3

Next project by Bart van Wijk
Newly built apartment in the heart of Antwerp
Bart van Wijk

Newly built apartment in the heart of Antwerp

Visit website