Bart van Wijk

Renovation monastery


– All interior walls “clipped” to rough stone – Broken out ceilings, large recesses, beautiful views – Have the electrician close up the slots of the electrician (he did not know that the walls were not plastered) – blank metal balustrades everywhere – Kitchen steel ship’s walls – Modular lighting

Read more
Want to know more?

Ask Bart van Wijk your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Bart van Wijk your question

Ask your question

More inspiration

Villa G-House
Lab32

Villa G-House

Modern villa Dilbeek
Schellen Architecten

Modern villa Dilbeek

Luxurious sitting area with fireplace
Daniel’s fireplaces

Luxurious sitting area with fireplace

Next project by Bart van Wijk
Renovation Villa Waalwijk
Bart van Wijk

Renovation Villa Waalwijk

Visit website