Bart van Wijk

Renovation Villa Waalwijk

Bart van Wijk has carried out a complete renovation for this project, in which a number of walls have been moved. The walls have been added with niches in the living room to the outside. A SieMatic kitchen is installed in the kitchen. Natural stone is often used, including in the bathroom. After this project, the client was also allowed to design projects in Menorca SP.

Read more
Want to know more?

Ask Bart van Wijk your question

Ask your question
Visit the website
Download the HOOG.design app now!

Discover Daily Diamonds, our books and more.

Discover more
Download the HOOG.design app now!

Discover Daily Diamonds, our books and more.

Discover more
Want to know more?

Ask Bart van Wijk your question

Ask your question
Visit the website

More inspiration

Exclusive privacy front yard
Knops Tuindesign

Exclusive privacy front yard

Keuken woonhuis in Arnhem

Keuken woonhuis in Arnhem

Cozy guesthouse Haarlem
Buitenpracht Houtbouw

Cozy guesthouse Haarlem

Next project by Bart van Wijk
Newly built apartment (2 to 1 large) Rotterdam
Bart van Wijk

Newly built apartment (2 to 1 large) Rotterdam

Visit website