Studio Mariska Jagt

Residential Amstelveen

The location
House Amstelveen
 
The institution
A large custom made cupboard wall with steel details dominates the salon. A fireplace has been built in this cupboard wall that bridges the gap between the living room and the dining area and occupies a central place in the space.
 
Colors and materials
The house lacked atmosphere and homeliness for the renovation. Precisely by implementing a serene and simple color palette and starting from minimalist details, warmth has been brought back into the living environment.
 
“Who’s afraid of black, gray and white?”

Read more
Want to know more?

Ask Studio Mariska Jagt your question

Ask your question
Visit the website
Download the HOOG.design app now!

Discover Daily Diamonds, our books and more.

Discover more
Download the HOOG.design app now!

Discover Daily Diamonds, our books and more.

Discover more
Want to know more?

Ask Studio Mariska Jagt your question

Ask your question
Visit the website

More inspiration

XL Lounger cyber white
Compass Pools

XL Lounger cyber white

32m2
Steven van Compernol

32m2

Minimalist house with modern doors
ANYWAY DOORS

Minimalist house with modern doors

Next project by Studio Mariska Jagt
Rozenburglane
Studio Mariska Jagt

Rozenburglane

Visit website