Helga interior and architecture

Small interventions with a grand effect

“Minor interventions with a grand effect”

By making small changes in this house at the right place. We have made maximum use of the available spaces.

That is also the power in this project. The various zones with their own functionality, nevertheless give a strong coherence.

We do not make cupboards but create space!

Read more
Want to know more?

Ask Helga interior and architecture your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Helga interior and architecture your question

Ask your question

More inspiration

Redesign of the roof terrace
Omarchitectuur

Redesign of the roof terrace

Belgian hardstone lauthentique
De Opkamer – old natural stone floors and building antiques

Belgian hardstone lauthentique

Front garden that can be seen
Peter van der Velden Exclusieve Buitenruimtes

Front garden that can be seen

Next project by Helga interior and architecture
Colorful villa
Helga interior and architecture

Colorful villa

Visit website