Van Mierlo Tuinen

The Liskeshoeve

House architecture: NMLX Architecten
Execution: Van Mierlo Gardens
Photography: Noël van Mierlo in collaboration with Phillipe Perdereau

Liskeshoeve will be renovated in 2007 in a spectacular way. A large part of the site around the modern farm has been “returned” to the Peel. The special flower mixtures that have been sown over the entire site emphasize the rural character of the area. The elements of art, ecology, environment and architecture are clearly visible in the sustainable garden.

Read more
Want to know more?

Ask Van Mierlo Tuinen your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Van Mierlo Tuinen your question

Ask your question

More inspiration

Exclusive painting work room castle
De Waal residentiële schilders en decorateurs

Exclusive painting work room castle

Master Bathroom loft Antwerpen
Dieter vander Velpen Architects

Master Bathroom loft Antwerpen

Wooden facade cladding and door health practice Bruges
Carpentier Hardwood Solutions

Wooden facade cladding and door health practice Bruges

Next project by Van Mierlo Tuinen
National Garden of the Year 2008
Van Mierlo Tuinen

National Garden of the Year 2008

Visit website