Choc Studio

Townhouse Haarlem

It became a complete metamorphosis; the restyling of this Haarlem townhouse. The living room with adjoining kitchen diner missed “it” for the residents, but they are unable to get the desired tension in the interior. Choc Studio put down a proposal in which a modern black oak ensuite couple with steel doors and a luxurious golden wallpaper set the tone. That gave the interior the required power and drama in one fell swoop.

Photography: Txell Alarcon

Read more
Want to know more?

Ask Choc Studio your question

Ask your question

Contributors

Photography
Want to know more?

Ask Choc Studio your question

Ask your question

More inspiration

Outbuilding by the water
Bronkhorst Buitenleven

Outbuilding by the water

Exclusive garden with hybrid swimming pond in Heist-op-den-berg
‘t Groene Plan

Exclusive garden with hybrid swimming pond in Heist-op-den-berg

Residence HN
Guy de Vos

Residence HN

Next project by Choc Studio
Villa region Amsterdam
Choc Studio

Villa region Amsterdam

Visit website