The conservatory of this family house in the green area west of Hilversum was hardly used for the renovation. The choice for a black ceiling, walls and skylight is daring but enhances the space as an ideal place to look at the stars. A series of white frames keep the room light while meeting a feeling of warmth thanks to the addition of a fireplace.

Photography: Monde van Laar from StudioMonde.nl

Read more
Want to know more?

Ask Studio Hermanides your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Studio Hermanides your question

Ask your question

More inspiration

Modern villa
Van der Padt & Partners

Modern villa

Modern living style
Lifs interior design

Modern living style

Nobu Chicago
Studio K Creative

Nobu Chicago

Next project by Studio Hermanides
Museumplein
Studio Hermanides

Museumplein

Visit website