Nanne Schuiveling and her team have completely renovated and modernized the private villa in Brabant to the satisfaction of the client. The entire new glass staircase is designed by Schuiveling. This staircase makes the hall twice as large and immediately sets the tone for the interior. Innovative, modern, spacious, light and a mix of colors and materials.

Read more
Want to know more?

Ask Nanne Schuiveling your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Nanne Schuiveling your question

Ask your question

More inspiration

Corniche
TG Studio

Corniche

Project Zeist
Martin van Essen

Project Zeist

Small city garden in Marrakesh atmosphere
Groenregie

Small city garden in Marrakesh atmosphere

Next project by Nanne Schuiveling
Design interior
Nanne Schuiveling

Design interior

Visit website