Lab32

Villa Spee

The villa of the couple with child who live here takes full account of the love that the residents have for the outdoors. The front and back are equipped with panoramic windows, which optimizes the relationship from the inside to the outside. The koi pond and the terrace at the rear reinforces the covered outdoor terrace.

Warm materials have been used for the interior. The design is sleek and natural with concrete floors and hard glass. The special design has given the villa a unique shape. Mainly white facade stucco and aluminum frames were used.

Read more
Want to know more?

Ask Lab32 your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Lab32 your question

Ask your question

More inspiration

Cardok exclusive car lift project 4
CARDOK Carlift

Cardok exclusive car lift project 4

Wrought iron doors in rust color at the front of the covered terrace
‘t Landhuys exclusief smeedwerk

Wrought iron doors in rust color at the front of the covered terrace

Rural villa in Boekelo
Studio La Plume

Rural villa in Boekelo

Next project by Lab32
N-House
Lab32

N-House

Visit website