Lab32

Villa van Schijndel

Villa van Schijndel is located in Bilthoven. There the exclusive house is surrounded by a lot of greenery and coniferous forest. The clients wanted all spaces to be oriented optimally on the beautiful garden. The design was created on the basis of the location and the surroundings. Large windows were used to connect the garden to the inside. In addition, a huge covered terrace has been added to the villa. The entrance hall gives access to all areas. The mobile-home port that is integrated in the facade is striking. There is perfect coordination through the correct use of colors and materials. But what really makes the villa special are the sightlines, the minimalist design and the clear relationship between inside and outside.

Read more
Want to know more?

Ask Lab32 your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Lab32 your question

Ask your question

More inspiration

Design interior
Linda Lagrand

Design interior

Burgundian valleys “Bar Gris”
De Opkamer – old natural stone floors and building antiques

Burgundian valleys “Bar Gris”

Total project Knokke
Devos interior / outdoor

Total project Knokke

Next project by Lab32
Villa HOBO
Lab32

Villa HOBO

Visit website