Van van Ee

Aluminium tuinkamer Loïs – Nunspeet

De wens van de bewoners van deze villa midden in de bossen van Nunspeet was duidelijk: meer woonruimte en meer daglicht. Door een luxe tuinkamer van maar liefst 7 x 7 meter te plaatsen creëerden we een zee aan extra ruimte. De sfeervolle tuinkamer is volledig opgetrokken uit aluminium en glas. Hierdoor is een minimalistische constructie ontstaan vol daglicht. De sfeervolle verlichting zorgt dat er zelfs tot ‘s avonds laat buiten genoten kan worden.

Klik hier voor het aanvragen van de inspiratiebrochure van Van van Ee

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Van van Ee je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Van van Ee je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Restaurant Sir Kwinten
Coup-de-foudre – Unieke exclusieve verlichting

Restaurant Sir Kwinten

Project Muur India
TRIVIUM

Project Muur India

Boutique Hotel Beekhuizen
Bouwbedrijf Van Middendorp

Boutique Hotel Beekhuizen

Volgende project van
Stalen tuinkamer – Bunschoten
Van van Ee

Stalen tuinkamer – Bunschoten

Bezoek website