Jeroen de Nijs

Bungalow Limmen

In een rustig straatje in het dorp Limmen stond een klein huis met een enorme tuin op het Zuiden achter de woning. Dit huisje uit de jaren 80 diende als uitgangspunt om er uiteindelijk een woning van formaat van te maken. Het hoofdgebouw werd voorzien van 2 symmetrische bijgebouwen die aan de tuinzijde het terras als een hoefijzer omsluiten. Rondom dit centrale terras bevindt zich de grote living, de keuken en de master bedroom. Op de 1e verdieping slapen de kinderen en is er een kantoor.

Door de klassieke vormentaal voegt het zich naadloos in de landschappelijke omgeving tussen de vrijstaande bungalows en boerenerven. De moderne materialisering maakt het een gebouw van deze tijd. De loftachtige indeling met zware dakbalken geven het interieur een stoere, boerse sfeer mee. De ruimtelijkheid wordt versterkt door de betonvloer van binnen naar buiten door te zetten. In het terras zit een verdiepte zitkuil waardoor het vrije uitzicht vanuit de living niet onderbroken wordt.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Jeroen de Nijs je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Jeroen de Nijs je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Lamellendak Algarve
Renson

Lamellendak Algarve

Natuurlijke, exclusieve materialen
Dekker Interieur

Natuurlijke, exclusieve materialen

Badkamer Ranst
QTD Interieur architecten

Badkamer Ranst

Volgende project van
Hotel Frank since 1666, Thorbeckeplein Amsterdam
Jeroen de Nijs

Hotel Frank since 1666, Thorbeckeplein Amsterdam

Bezoek website