Aan de rand van een natuurgebied in Munsterbilzen is van een oud koetshuis een bijzondere eigentijdse woning gerealiseerd. De stalen pergola die boven het houten dek is geplaatst, vormt het hart van de tuin. Door de verhoging kan de opdrachtgever daar genieten van een wijds overzicht over het natuurgebied. De inrichting oogt wellicht sober, maar daardoor past de tuin uitstekend in de omgeving.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel PUUR Groenprojecten je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel PUUR Groenprojecten je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Villa VS
Van Dinther Bouwbedrijf

Villa VS

Nieuwbouwvilla met moderne binnendeuren
ANYWAY DOORS

Nieuwbouwvilla met moderne binnendeuren

Landelijke tuin
Rodenburg Tuinen

Landelijke tuin

Volgende project van
Vijvertuin
PUUR Groenprojecten

Vijvertuin

Bezoek website