DeForest Architects

High Desert Modern

DeForest Architects: John DeForest, Ted Cameron 
Interior Design: NB Design Group
Photography: John Granen

Locatie: Bend, Oregon
2.670 sf vierkante meter (exclusief garage)
3BR, 2.5Ba

Zeven jaar geleden werden Nancy en Joey verliefd op het hoge woestijnlandschap van Bend, de rustige lokale cultuur, het fantastische eten en de grenzeloze buitenactiviteiten. Voor Joey was het de plek om een ​​nieuw hoofdstuk te beginnen na een succesvolle carrière als financieel adviseur. Nancy zag een plek voor zich om op te laden terwijl ze haar bloeiende interieurontwerppraktijk in Seattle bleef leiden. Toen ze veel zagen met weidse uitzichten op besneeuwde bergtoppen en het Deschutes River National Forest, wisten ze dat ze hun volgende thuis hadden gevonden.

Nancy’s bedrijf, NB Design Group, had de afgelopen 15 jaar met DeForest Architects aan tal van projecten gewerkt. Na een aantal lokale topbedrijven te hebben geïnterviewd, kozen ze voor DA op basis van een gezamenlijke aanpak die begint met diepgaande “huiswerkopdrachten” en blokmodelworkshops die het proces leuk en boeiend maken. De resultaten van die samenwerking draaiden rond een aantal thema’s:

Huis als “Zwitsers zakmes”: schuif- en zwaaiende panelen zorgen ervoor dat ruimtes naar behoefte kunnen uitbreiden en inkrimpen voor de eigenaars, een paar gasten of een grote bijeenkomst. Op de binnenplaats kunnen een rolscherm en een draaipoort worden geconfigureerd om gezellig en privé te zijn, of wijd open en gastvrij. De kastenwand tussen de woonkamer en de mastersuite heeft 5 schuifpanelen die verbergen (of onthullen), een open haard, tv, opslag en slaapkamerruimtes. En tot slot kan een groot scharnierend wanddeel worden afgesloten om van een zonnige zithoek een logeerkamer te maken.

High Desert Palette: Geïnspireerd door de omgeving, was het de visie van Nancy om een ​​exterieurpalet te creëren dat zich vermengde met de gevarieerde texturen en subtiele kleuren van de woestijn, zodat de structuur rustig op het perceel zou rusten. De interieurtoon wordt gezet door een meer dan 100 jaar oude lila stam die bezoekers verwelkomt en het organische statement voortzet.

Cool, Calm en Collected: de strakke lijnen en eenvoudige, met licht gevulde volumes van het huis vormen een achtergrond voor zich ontwikkelende collecties: een rij vintage vangermaskers en softballs, grote industriële uitrustingen.

The Outside Inside – Het huis is georganiseerd als een reeks met licht gevulde ruimtes – binnenkomst, binnenplaats, woonkamer, terras – die de grenzen tussen het huiselijke en de woestijn vervagen. Zelfs in meer persoonlijke ruimtes helpen verborgen dakramen en onverwachte ramen om de omringende lucht en het landschap vast te leggen.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel DeForest Architects je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel DeForest Architects je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Villa Amsterdam-Zuid
SIES HOME

Villa Amsterdam-Zuid

Project Brummen
Exclusive Steel

Project Brummen

Race Case nr. 17/B2/030
Malfred

Race Case nr. 17/B2/030

Volgende project van
Binnenplaats Huis
DeForest Architects

Binnenplaats Huis

Bezoek website