Tophoveniers

Historisch venster

De stads tuin in Woudrichem – die zo’n 600 m2 meet – was al langer in onderhoud bij De Rooy Hoveniers, maar na verloop van tijd wilden de eigenaren toch graag een andere uitstraling. Eigentijdser, makkelijker in het tuinonderhoud, met een plek voor de hond, een houtopslag en een houtstookplaats, welke tevens door De Rooy Hoveniers is ontworpen. Het is een eigentijdse tuin geworden met strakke lijnen in de bestrating, in combinatie met weelderige borders.

We hebben een venster gemaakt met een harde groene streep in de ruimte, in de vorm van een in blokvorm gesnoeide Carpinus betulus. Zo worden de minder fraaie elementen uit het zicht gehouden en wordt het zicht op de kerk juist geaccentueerd. Door de begrenzing van de beukenhaag in combinatie met de bomen ontstaat een geborgen gevoel.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Tophoveniers je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Tophoveniers je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Wellnesstuin Vught
Studio REDD

Wellnesstuin Vught

Beplanting jacht van Jack Ma (oprichter Alibaba)
Chicplants

Beplanting jacht van Jack Ma (oprichter Alibaba)

Landelijke loungeruimte met berging
‘t Landhuys Exclusieve houten bijgebouwen

Landelijke loungeruimte met berging

Volgende project van
Luxe Buitenruimte
Tophoveniers

Luxe Buitenruimte

Bezoek website