Ethnic Chic

Huis aan het Comomeer Italië

De renovatie van deze uitzonderlijke villa, direct gelegen aan het Comomeer in Italië, heeft zeven jaar geduurd. Het zomerhuis moest veranderen in een licht en luchtig interieur, dat sterk in verbinding staat met de prachtige omgeving en Italiaanse heritage. De restauratie van de marmeren vloer met typisch Venetiaanse mosaic en de fresco muurschildering aan de wanden en plafond maken deel uit van de reconstructie.

Om het maximale eruit te halen hebben we gekozen voor luchtige materialen en klassiek Italiaanse kleuren paletten. De elegante combinatie tussen het uniek gemaakte houtwerk van Ceccotti, roestvrij staal verlichting van Brand van Egmond en geweldige zijde stoffen geven deze Italiaanse villa cachet.

Fotografie: Kasia Gatkowska

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Ethnic Chic je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Ethnic Chic je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Enjoy
Life-Style Furniture

Enjoy

Op maat gemaakte koperen schoorsteenmantel
Jos Harm exclusieve haarden

Op maat gemaakte koperen schoorsteenmantel

Haardmeubel woonhuis Teteringen
Anselm Oome Interieurbouw

Haardmeubel woonhuis Teteringen

Volgende project van
Royal Blue Corridor Salon Residence
Ethnic Chic

Royal Blue Corridor Salon Residence

Bezoek website