Logo Studio Siebers logo pm lisse Logo Onbeperkt WiFi Logo Strakk

De trap heeft een redelijk traditioneel ontwerp, maar het design van het stalen hekwerk zorgt voor die extra twist. Dit wordt veroorzaakt door het golvende patroon, dat afhankelijk van de positie van waaruit men kijkt, verandert en lijkt te bewegen.

De houten leuning begint beneden met een fraaie krul om de hoofdbaluster en loopt helemaal door naar boven. Op de overloop is een extra trede aangebracht in het beton om de trap te verbinden met de eerste verdieping. Wij hebben in dit huis ook de bijtrap en bibliotheektrap in dezelfde stijl ontworpen en gerealiseerd.

Locatie: Driebergen
Materialen: Eikenhout, staal
Architect: Friso Woudstra

Bekijk hier de digitale brochure van Van Bruchem Staircases

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Van Bruchem Staircases je vraag

Stel je vraag
Bekijk de website
Download de HOOG.design app nu!

Ontdek Daily Diamonds, onze boeken en meer.

Ontdek Meer
Wil je meer weten?

Stel Van Bruchem Staircases je vraag

Stel je vraag
Bekijk de website

Meer inspiratie

Zeilclub Knokke
smArt Interior

Zeilclub Knokke

Complete woning renovatie
SANT Interiors

Complete woning renovatie

Balustrade beglazing, Gorinchem
Metalura

Balustrade beglazing, Gorinchem

Volgende project van
Rechte trap voor school Amsterdam
Van Bruchem Staircases

Rechte trap voor school Amsterdam

Bezoek website