DON Hoveniers

Landelijke villatuin in Aerdenhout

De uitvoering van deze groenrijke, luxe buitenruimte was in onze handen. De statige veranda en het zwembad zijn aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Het royale terras van Belgisch hardsteen loopt door in de woning, waardoor het interieur overloopt in het exterieur. Dit heeft een ruimtelijk effect. Bijzonder is dat de borders in het patroon van de tegels zijn geplaatst. De bestaande bomen van deze boskavel zijn zoveel mogelijk behouden gebleven, wat zorgt voor een volwassen aanblik in deze prachtige landelijke tuin. Het grote gazon rondom de woning biedt rust en verbinding met de groene omgeving. In de speciaal ontworpen border rondom de kavel vinden we beplanting van siergrassen, vaste planten en een wintergroengeraamte. Het hele jaar door is hier iets te beleven in groen- en bloeikleur. De voortuin geeft een rustgevende aanblik en plaatst de woning op een voetstuk. De fraaie toegangspoort is samen met de opdrachtgever geheel op maat ontworpen.

Klik hier om een afspraak te maken met één van de specialisten van DON Hoveniers

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel DON Hoveniers je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel DON Hoveniers je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Exclusieve slaapkamer inspiratie
Pure & Original

Exclusieve slaapkamer inspiratie

Exclusieve verlichting restaurant
Art & Design lichtmeesters

Exclusieve verlichting restaurant

Hoogkant parketvloer
Dutzfloors

Hoogkant parketvloer

Volgende project van
Moderne tuin in Haarlem
DON Hoveniers

Moderne tuin in Haarlem

Bezoek website