Een langgevelhoeve gelegen op de bosrand van Brugge waarvan de ziel opnieuw tot leven is gebracht. Een rustige omgeving waarin een vakantiegevoel nooit veraf is.

Het interieur is een herinterpretatie van een oude hoeve. Verweerde, oude materialen werden gecombineerd nieuwe.

Het resultaat is een symbiose van een warm interieur met fantastische perspectieven. De vormgeving is het resultaat van de ‘Genius Loci’

–       Foto credits: Hendrik Biegs en Glenn Reynaert

–       Design: Glenn Reynaert

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Architectenbureau Glenn Reynaert je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Architectenbureau Glenn Reynaert je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Gevlinderde woonbeton vloer villa in Huizen
Gevlinderde woonbeton vloer villa in Huizen

Gevlinderde woonbeton vloer villa in Huizen

Brede schuifpoort bij vakantiepark in Zandvoort
Preza Poorten

Brede schuifpoort bij vakantiepark in Zandvoort

Stoere stalen draaipoort in Barendrecht
Preza Poorten

Stoere stalen draaipoort in Barendrecht

Volgende project van
Hoevewoning
Architectenbureau Glenn Reynaert

Hoevewoning

Bezoek website