Logo Strakk Logo strak Logo Studio Siebers
Groenbedrijf van Vlierden

Landschappelijke tuin bij langgevelhoeve

De omgeving rond de langgevelhoeve is aangekleed met aangename verblijfsplekken en een waterpartij die deze twee terrassen met elkaar verbindt. De terrassen bieden telkens een andere beleving van het omringende landschap. Eén terras kreeg dakbomen om een schaduwrijke zitplaats te creëren.

De materialen voor de oprit zijn afgestemd op de gerenoveerde hoeve: Kandela kasseien omzoomd met dolomiet. Zuilbomen boorden de oprijlaan af.

Een grote zone voor een bloemenweide garandeert een controleerbaar onderhoud. Waar mogelijk bleven bestaande fruitbomen behouden. In het verlengde van het terras werd een zone met laagstamfruit aangelegd.

Het landschappelijk gedeelte van de tuin is uitgewerkt met eilanden in siergrassen met zuilbeuken.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Groenbedrijf van Vlierden je vraag

Stel je vraag
Bekijk de website
Download de HOOG.design app nu!

Ontdek Daily Diamonds, onze boeken en meer.

Ontdek Meer
Download de HOOG.design app nu!

Ontdek Daily Diamonds, onze boeken en meer.

Ontdek Meer
Wil je meer weten?

Stel Groenbedrijf van Vlierden je vraag

Stel je vraag
Bekijk de website

Meer inspiratie

Moergestel
Otten van Eck

Moergestel

Architectonische bostuin met vijvers in Bosch en Duin
Buytengewoon

Architectonische bostuin met vijvers in Bosch en Duin

Exlusieve vloer in luxe kledingzaak
PM Lissé

Exlusieve vloer in luxe kledingzaak

Volgende project van
Strakke tuin met zwemvijver
Groenbedrijf van Vlierden

Strakke tuin met zwemvijver

Bezoek website