Brandhof Metaal

Kantoorscheidingswand Vianen

Bij dit project was de wens van de klant om een spreekruimte creëren met voldoende lichtinval in beide ruimtes. Wij hebben dit gerealiseerd door middel van een schuifpui met twee vaste zijlichten en twee schuifdeuren.

Klik hier om een afspraak te maken met één van de specialisten van Vestro Metaaltechniek

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Brandhof Metaal je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Brandhof Metaal je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Parktuin met zwemvijver
Tophoveniers

Parktuin met zwemvijver

Poolhouse aan zwemvijver
‘t Landhuys Exclusieve houten bijgebouwen

Poolhouse aan zwemvijver

Square
Nilson Beds

Square

Volgende project van
Interieur met stalen deuren
Brandhof Metaal

Interieur met stalen deuren

Bezoek website