ENZO architectuur & interieur

Minimalistische villa in zwart/wit

Nieuwbouw | Nieuwkoop

Een minimalistische villa in zwart-wit was de uitdrukkelijke wens van onze opdrachtgever. Wij ontwierpen daarom een huis in de vorm van een blokje, met een interieur zonder drempels en slechts twee binnendeuren. De overgang tussen binnen en buiten is minimaal door verzonken kozijnen en een doorlopende vloerafwerking. Aan de voorzijde is het huis gesloten, terwijl het aan de achterzijde open is naar het grote terras met zwembad en de achterliggende golfbaan. Vanaf de grote, beschutte loggia geniet de bewoner ’s avonds van rust en een prachtig uitzicht.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel ENZO architectuur & interieur je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel ENZO architectuur & interieur je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Penthouse in Schoonhoven
Studio MBC

Penthouse in Schoonhoven

Tuin Brussel
Hofheren

Tuin Brussel

Luxe raamdecoratie
Indivipro

Luxe raamdecoratie

Volgende project van
Speels boshuis in het groen
ENZO architectuur & interieur

Speels boshuis in het groen

Bezoek website